Friday, March 25, 2011

Uwwa!~

hye semua!!~
orang tengah sedih ni tau!! =(  bercakap fasal result exam pengesanan 1.... ouh,, sedihnya..
resultku merosot sangat2.. ni mesti sebab fb... ya..ya.. mesti sebab fb.. siap kau fb aku kerjakan!!! dush! dush! amik kau! T_T.  padahal sebab diri sendiri jugak >_< .. siapa suruh asyik online jer. skunk diri sendiri jugak yang terima kesannya.. dahlah fb skunk ni lembab betol. mahu logout pon lambat..

               
ade berapa muka budak pompuan yang agak cute diatas???  tapi tuan punya blog lagi cute. ahaks! cuba korang bilang.. sapa yg dapat jawab nanti mahu kasi aiskrim.. tapi korang mintak ngan tauke kedai yang jual aiskrim lar..
hahahah

1 kata-kata:

eRa said...

Betul3.. ni sebab ade fb.... saye pun asyik online je... kalau kite online,kite akn asyik menghadap fb sehingga terlupa nak bace buku... sampai2 kerja sekolah pun tak siap... ha3.. itulah yang terjadi kat saye skrang...